甜蜜惩罚 我是看守专用宠免费观看 甜蜜惩罚 我是看守 甜蜜惩罚 我是看守专用宠免费观看 甜蜜惩罚 我是看守 ,班宝拉最新章节 班宝拉免费在线阅读 班宝拉最新章节 班宝拉免费在线阅读

发布日期:2021年12月03日
Transfer tapes

Transfer tapes worden gebruikt voor het verbinden en lamineren van materialen zoals metaal, kunststof, textiel, leder, glas, keramiek, karton en papier.
Speciale toepassingen zijn het verbinden van papier- en folierollen. Andere toepassingen zijn het zelfklevend maken van borden, formulieren, etiketten, emblemen, sierlijsten en frontplaten. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dunne transfer tape

De zeer dunne 3M TM transfer tapes (0,025 tot 0,13 mm) bieden ook de mogelijkheid om dunne materialen te plakken zonder wezenlijke verandering van het onderdeel. 
De verschillende lijmtypes zijn visueel nauwelijks te onderscheiden, hun eigenschappen verschillen op basis van hun chemische samenstelling:

  • Zuivere acrylaten
    Kenmerken: Uitstekende eindkleefkracht, zeer goede verouderingsresistentie, hoge temperatuur-, UV- en oplosmiddelenresistentie.
  • Gemodificeerde acrylaten
    Kenmerken: Goede adhesie-eigenschappen, ook op laagenergetische materialen (PE, PP), hoge onmiddellijke hechting, goede temperatuur-, UV- en oplosmiddelenresistentie, goede verouderingsresistentie.

Transfer tapes kopen

Bestel direct uw transfer tapes bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste transfer tapes beschikbaar. Tapir heeft een breed aanbod in zelfklevende middellen bekijk ook eens:

甜蜜惩罚 我是看守专用宠免费观看 甜蜜惩罚 我是看守 甜蜜惩罚 我是看守专用宠免费观看 甜蜜惩罚 我是看守 ,班宝拉最新章节 班宝拉免费在线阅读 班宝拉最新章节 班宝拉免费在线阅读

Winkel nu bij onze Lijmen en Kitten
Bekijk ook onze Acrylic-foam en VHB tapes
Shop nu onze Facelift Tape

Tapes met dunne drager kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen dat u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top